Ανακαλύψτε την ιδανική μπλούζα για τον σωματότυπό σας!

Η κάθε μια από εμάς είναι διαφορετική. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλες. Ούτε τα χρώματα ούτε τα σχέδια. Οι σωματότυποι χωρίζονται σε κατηγορίες, επομένως είναι απόλυτα λογικό μια γυναίκα να χρειάζεται συγκεκριμένες γραμμές στα ρούχα της, για να πετύχει το πολυπόθητο κολακευτικό αποτέλεσμα.

Στο σημερινό blogpost εντοπίζουμε τις τέσσερις βασικότερες και σας δίνουμε τα απαραίτητα tips,για να διαλέξετε σωστά τις επόμενες γυναικείες μπλούζες της γκαρνταρόμπας σας:

Σωματότυπος αχλάδι

Είναι ο πιο συχνός στις μεσογειακές χώρες και χαρακτηρίζει τις γυναίκες που το πάνω μέρος του σώματός τους είναι το πιο λεπτό. Σε αυτήν την περίπτωση, η εικόνα θα ισορροπήσει με μπλούζες με ανάλαφρα υφάσματα που έχουν είτε όγκο είτε ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τα fashion items με διακοσμητικά, με βολάν, με δεσίματα στον λαιμό και κυρίως τα τοπ με τετράγωνη ή στρογγυλή λαιμόκοψη.

Σωματότυπος μήλο

Εδώ, συμβαίνει το αντίστροφο. Η μέση χάνεται, το πάνω μέρος είναι το μεγαλύτερο σημείο του σώματος, ενώ τα πόδια είναι τα πιο λεπτοκαμωμένα. Ιδανικά itemsθεωρούνται εκείνα που έχουν άνετη εφαρμογή και εκείνα που έχουν βαθιά λαιμόκοψη, ώστε να τραβάνε την προσοχή στο ντεκολτέ. Σκεφτείτε τις ασύμμετρες μπλούζες που πέφτουν ριχτές και τα τοπ με βαθιά V ή U λαιμόκοψη.

Ίσιος σωματότυπος

Το σχήμα του φαίνεται ορθογώνιο, με μικρή διαφορά στο μέγεθος μεταξύ του μπούστου, της μέσης και των γοφών. Εδώ, προτείνονται κομμάτια με halter neck λαιμόκοψη που αναδεικνύουν τους καλοσχηματισμένους ώμους, το off-shoulder στιλ, τα crop top με φουσκωτά μανίκια, ενώ πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεται το boxy fit, προσθέτοντας μια ζώνη στη μέση. Τόσο στις loose μπλούζες όσο και στα γυναικεία πουκάμισα με relaxed εφαρμογή.

Σωματότυπος κλεψύδρα

Ο όρος που χρησιμοποιείται, για να περιγράψει το  σώμα μιας γυναίκας με στενή μέση και ώμους που έχουν αντίστοιχο φάρδος με τους γοφούς. Θεωρείται ο πιο αρμονικός σωματότυπος με δυνατότερο σημείο τη μέση, άρα οτιδήποτε σε κρουαζέ γραμμή, πιο εφαρμοστή ή με peplum είναι τα πιο κατάλληλα. Επίσης, προσθέτουμε τα κομμάτια σε στιλ κορσέ και εκείνα με τη λαιμόκοψη-καρδιά.

Η εφαρμογή στα ρούχα είναι το πιο σημαντικό. Ακόμα και όταν το print είναι υπέροχο, το ύφασμα το πιο φίνο και τα χρώματα απερίγραπτα, αν το fit δεν είναι σωστό, θα είναι μια λάθος αγορά. Γνωρίστε, λοιπόν, τον σωματότυπό σας, ποια fashion items δημιουργούν την πιο αρμονική εικόνα για εσάς, γιατί αυτός θα είναι πλέον ο οδηγός σας.

https://alethenonusualcasual.com/gr_gr/roycha/mployzes-tophttps://alethenonusualcasual.com/gr_gr/roycha/poykamisaιδανική μπλούζα