Δήμος Διονύσου: «Δεν εξετάζουμε αύξηση δημοτικών τελών στην παρούσα φάση»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Ανακοίνωση για την υποτιθέμενη αύξηση των δημοτικών τελών

Αναφορικά με δημοσιεύματα που αφορούν την υποτιθέμενη αύξηση των δημοτικών τελών, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα στην παρούσα φάση.

Μια τέτοια απόφαση απαιτεί εξαιρετικά προσεκτική ανάλυση της αναγκαιότητάς της, καθώς και την παροχή επαρκούς τεκμηρίωσης για τον τρόπο, τον χρόνο και το ύψος οποιασδήποτε πιθανής αύξησης. Πριν ληφθεί οποιαδήποτε σχετική απόφαση, οφείλουμε να εξετάσουμε τις ανάγκες του Δήμου με πλήρη διαφάνεια και υπευθυνότητα.

Η Δημοτική Αρχή λειτουργεί πάντα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και ιδιαίτερα σε θέματα αυτής της σοβαρότητας. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει χώρος για προχειρότητα ή κρυφές αποφάσεις. Όλες οι διαδικασίες που αφορούν σε ενδεχόμενες οικονομικές επιβαρύνσεις των δημοτών θα συζητηθούν δημόσια και θα εξεταστούν λεπτομερώς με σεβασμό στις ανάγκες και τις αντοχές των πολιτών.

Η Δημοτική Αρχή δεν προτίθεται να λειτουργήσει χωρίς αποδεδειγμένη αναγκαιότητα, εξασφαλίζοντας παράλληλα την οικονομική σταθερότητα του Δήμου και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Δήμος Διονύσου

Δήμος Διονύσουδημοτικά τέλη