Επιχειρηματίας του Δήμου Διονύσου σε απόγνωση για τα σκουπίδια και τη δυσοσμία – «Μας κλείνουν…»

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Ιδιοκτήτης πασίγνωστης επιχείρησης εστίασης, που δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια στη ΔΚ Διονύσου, έκανε χθες (6/8) ανάρτηση στη διαδικτυακή σελίδα «Τα εν Δήμω Διονύσου,» με την οποία εκφράζει την απόγνωσή του για τα προβλήματα αποκομιδής των απορριμμάτων. Η ανάρτηση μάλιστα συνοδεύεται από φωτογραφίες αλλά και βίντεο, με τους υπάλληλους της επιχείρησης να προσπαθούν να απομακρύνουν τα σκουπίδια με δικά τους μέσα…

Ο επιχειρηματίας καταγγέλλει μάλιστα ότι οι πελάτες φεύγουν λόγω δυσομίας, με κίνδυνο για τη βιωσιμότητα της επιχείρησής του. Επίσης επισημαίνει ότι έχει μιλήσει με το Δήμο Διονύσου αλλά δεν έχει βρει ανταπόκριση. Ακολουθεί η ανάρτησή του, την οποία δημοσιεύουμε με την ελπίδα να υπάρξει παρέμβαση από τη δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη επιχείρηση, αλλά και για κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη του Δήμου που αντιμετωπίζει αντίστοιχο ζήτημα.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Αυτά τα παιδιά είναι εδώ από τον Διόνυσο., δουλεύουν εδώ και θέλουν να παραιτηθούν. Εχτές 2 παρέες φύγανε λόγο δυσοσμίας. Σήμερα πήγαμε να δείξουμε τον χώρο για ένα παιδικό παρτυ και οι άνθρωποι φύγανε τρέχοντας. Έχουμε μιλήσει με όλους και όταν λέω με όλους εννοώ από ψηλά μέχρι χαμηλά. Έχω στεναχωρηθεί πολύ για αυτά τα παιδιά που δώσανε την ψυχή τους για να μας εξυπηρετήσουν και όχι γιατί μας το κλείσατε.

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑΔήμος ΔιονύσουεπιχειρηματίαςΣΚΟΥΠΙΔΙΑ