Η λίστα μας με τα value-for-money outfits για γάμο

Σε προσκαλούν σε έναν γάμο, κυκλώνεις την ημερομηνία στο ημερολόγιο και ύστερα σκέφτεσαι τι θα φορέσεις. Τρία βήματα σαν ιεροτελεστία πριν την επίσημη εκδήλωση. Η αναζήτηση του ιδανικού outfit μπορεί να μοιάζει δύσκολη υπόθεση, αλλά θα σου αποδείξουμε ότι δεν είναι, καθώς υπάρχουν lowbudgetεπιλογές -με ωραίο στιλ- και μάλιστα ίσως να βρίσκονται ήδη στην ντουλάπα σου:

Το φόρεμα

Αντικατάστησε τις πολύ ακριβές επιλογές ενός ατελιέ με φορέματα για γάμο από αγαπημένα σου brands. Αναζήτησε στις ειδικές κατηγορίες τους με occasion wear και θα βρεις γρήγορα και οικονομικά το τέλειο. Με τα μονοχρωματικά looksτίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος, γι’ αυτό σου προτείνουμε ένα σαν το μίνι σκούρο μπλε φόρεμα που είδαμε, με μια μπουτονιέρα στη μέση σαν λεπτομέρεια. Σοφιστικέ, απλό και playful. Να είσαι βέβαιη ότι το feminine-chic στιλ του θα τραβήξει σίγουρα την προσοχή!

Το κοστούμι

Μια classy επιλογή, για να ξεχωρίσεις. Ο συνδυασμός σακάκι-παντελόνι είναι δυναμικός και σου προτείνουμε να κάνεις το look σου πιο τολμηρό και fashionable επιλέγοντας κάποιο σε έντονη απόχρωση. Ένα βαθύ, ζεστό μπορντό κοστούμι είναι υπέροχο για έναν φθινοπωρινό γάμο και θα συνδυάζεται πολύ εύκολα με το απλό off-white τοπ και τις μπαλαρίνες σου.

Το κιμονό

Και σε ένα μόνο κομμάτι να επενδύσεις είναι αρκετό. Επίλεξε μια ωραία μπλούζα, ένα κομψό παντελόνι από την γκαρνταρόμπα σου και άφησε το νέο σου item να πρωταγωνιστήσει στο σύνολο. Μπορεί να είναι έναstatementκιμονό που θα φοράς συνέχεια, θα σου χαρίζει κίνηση και μαζί του θα βγάζεις τα πιο εντυπωσιακά 360oVideoBooth. Ή όταν οι θερμοκρασίες πέσουν αρκετά, σκέψου ένα faux-fur από τα μπουφάν γυναικεία. Μια πιο glam, πιο cozy, πιο formalεπιλογή που θα δώσει διαφορετική αισθητική στο outfit σου.

Τοtotal black look

Η πιο value-for-money επιλογή που μπορούμε να σκεφτούμε είναι τα μαύρα fashion items. Πάντα κομψά, πάντα κολακευτικά, πάντα ευέλικτα. Ένα μαύρο παντελόνι καμπάνα πηγαίνει πολύ με πουκάμισο στο γραφείο και για έναν γάμο αρκεί να βρεις το τοπ που θα το κάνει dressup.Το δαντελένιο μπούστο ταιριάζει πολύ και είναι on-trend.Δώσε, όμως, προσοχή σε κοσμήματα και αξεσουάρ, ώστε να είναι ανοιχτόχρωμα ή metallic, για να μην είναι το σύνολό σου υπερβολικά dark.

Τελικά, η αναζήτηση του ιδανικού outfit είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Διαχρονικό στιλ, μικρές, ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, προσεκτική επιλογή στο χρώμα, στο design και είσαι έτοιμη!

https://attrattivo.com/gr_el/celebratehttps://attrattivo.com/gr_el/roycha/panoforia/mpoyfanoutfit γάμουμπουφάν γυναικείαφορέματα