Kazantinou Languages Academy: Ένα καινοτόμο σχολείο ξένων γλωσσών, με ιδιαίτερη προσέγγιση στις νέες εκπαιδευτικές ανάγκες του 21ου αιώνα!

ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ & ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Γράφει η Καλλιόπη (Πόπη) Καζαντινού

Το 2007 οραματιστήκαμε το Kazantinou languages academy, ένα σχολείο ξένων γλωσσών (αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ιταλικών, ισπανικών) καινοτόμο, με ιδιαίτερη προσέγγιση στις νέες εκπαιδευτικές ανάγκες του 21ου αιώνα!

Οι συνάδελφοι καθηγητές είναι όλοι καταρτισμένοι, έχοντας ανώτατες σπουδές στο ενεργητικό τους, στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.
Στον τομέα των Μαθησιακών Δυσκολιών κατέχουμε εξειδίκευση και πιστοποίηση από το ΕΚΠΑ!

Στο σχολείο μας λειτουργούν, κατά αποκλειστικότητα στο Δήμο Διονύσου:

Δύο εκπαιδευτικά προγράμματα διεθνώς αναγνωρισμένα και βραβευμένα όπως το Deeper Learning (των Άγγελου Ευαγγελίδη και Μαρίας Ντάβου) και το Inquiring Minds (των Ελένη Ευαγγελίδη και Δανάης Πατσαούρα)

Στο Deeper Learning,κάθε εβδομάδα προσεγγίζουμε και ερευνούμε θέματα: Education, Human Rights, Racism και πολλά άλλα. Οι μαθητές μας μιλούν, γράφουν, σχολιάζουν τα θέματα αυτά στην Αγγλική Γλώσσα και στο τέλος της χρονιάς συμμετέχουμε στο Μαθητικό Συνέδριο

Youth Conference με σχολεία εξίσου καινοτόμα από Ελλάδα και Κύπρο

Στο Inquiring Minds, οι μαθητές μας ηλικίας 6-12 ετών διαλέγουν ποιο μεγάλο επιστημονικό ερώτημα θα απαντήσουν και μέσα από επιστημονικά ή λογοτεχνικά βιβλία, πειράματα, έργα τέχνης, εξερευνούν, αξιολογούνται και στο τέλος της χρονιάς παρουσιάζουν τα projects τους στο Παιδικό Συνέδριο Children Summit.

Επιπλέον,  ταξιδεύουμε στο εξωτερικό με τους μαθητές μας οι οποίοι γνωρίζουν την κουλτούρα της ξένης χώρας και παρακολουθούν μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας (όπως στο Melchior College,Cambridge).

Οι μαθητές μας σπουδάζουν σε βάθος την ξένη γλώσσα και συνεπώς είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε εξέταση γλωσσομάθειας!

Τα βιβλία για τους μαθητές μας είναι πολύ προσεχτικά επιλεγμένα και πρόσφατα ο εκδοτικός οίκος Glossobooks συνεργάστηκε μαζί μας για τη συγγραφή του γαλλικού βιβλίου “Il était une fois “

Η Αγάπη και το Μεράκι μας στη διδασκαλία στεγάζεται σε έναν χώρο πολύ όμορφο, σύγχρονο και σωστά εξοπλισμένο 200 τ.μ στο Κρυονέρι Αττικής.

Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με Αγάπη και Υπευθυνότητα γιατί “Το ταξίδι στη γνώση είναι για όλους“

Που θα μας βρείτε:

Στο Κρυονέρι Αττικής, στη Λεωφόρο Κρυονερίου 31

Τηλέφωνο:210 6220351

Site: Kazantinou.gr

e-mail: kalliopikazantinou@gmail.com

Facebook: Kazantinou languages academy

Instagram: Kazantinou languages academy

LinkedIn: Kazantinou languages academy – Popi Kazantinou

Kazantinou Languages AcademyΑΓΓΛΙΚΑΓΑΛΛΙΚΑΓΕΡΜΑΝΙΚΑεκπαιδευτικές ανάγκεςΙΤΑΛΙΚΑ & ΙΣΠΑΝΙΚΑκαινοτομίαΚαλλιόπη (Πόπη) ΚαζαντινούΚρυονέριΜαθησιακές δυσκολίεςΞένες Γλώσσες