Λαϊκή Συσπείρωση: «Η διοίκηση να απαιτήσει όλα τα αναγκαία κονδύλια από το κράτος και την περιφέρεια για έργα αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης»

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΣ (23/7) ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ

Διαβάστε τις δύο ανακοινώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Διονύσου:

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ;

Για άλλη μια φορά οι δημότες του Δήμου Διονύσου βρίσκονται αντιμέτωποι με την αδιαφορία της δημοτικής αρχής, νυν και πρώην, που διακινδυνεύει την υγεία τους. Σύμφωνα με το επίσημο site του Δήμου και μετά από καταγγελία ότι το νερό στην περιοχή του Λόφου Νυμφών μυρίζει, μας ενημερώνει ότι έχει γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος, οι πρώτες ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές …αλλά “πίνετε εμφιαλωμένα”.

Η Λαϊκή Συσπείρωση επανειλημμένα σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου κυρίως στην προηγούμενη διοίκηση έχει ζητήσει την τεχνική έκθεση που χαρακτηρίζει το νερό των τεσσάρων δημοτικών κοινοτήτων Αγίου Στεφάνου , Άνοιξης, Σταμάτας και Κρυονερίου ως μη πόσιμο.

Τόσο η προηγούμενη διοίκηση όσο και η τωρινή δεν έχουν δώσει την τεχνική έκθεση με το παράρτημα που έχει τις μετρήσεις για το νερό.

Το τελευταίο περιστατικό με το νερό στον λόφο Νυμφών στον Άγιο Στέφανο το οποίο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου είναι καθαρό αλλά συστήνεται να μην το πίνει ο κόσμος, είναι άλλο ένα κομμάτι στο παζλ του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης που χρήζει άμεση αντικατάσταση και το οποίο η τεχνική έκθεση το χαρακτηρίζει δίκτυο νερού τριτοκοσμικής χώρας!!!

Η διοίκηση οφείλει άμεσα να απαιτήσει όλα τα αναγκαία κονδύλια από το κράτος και την περιφέρεια ώστε χωρίς καθυστέρηση να ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης του δικτύου που θα παρέχει στους δημότες καθαρό πόσιμο νερό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Την Τρίτη 23 Ιουλίου 18:30 η Λαϊκή Συσπείρωση φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της φωτιάς στην περιοχή της Σταμάτας και τα συμπεράσματα που βγήκαν.
Με το καλοκαίρι ακόμα μπροστά μας και με τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες κάθε συμπέρασμα είναι πολύτιμο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συζήτηση από τη σελίδα του Δήμου Διονύσου στο YouTube, στο σύνδεσμο https://www.youtube.com/@user-dc3gr1bj4g

Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου

Δημοτικό Συμβούλιο ΔιονύσουΛαϊκή Συσπείρωση ΔιονύσουνερόΦωτιά Σταμάτας