Νίκος Κουμούλης: Ο… «Πρωταγωνιστής» Ανοιξιώτης που έγινε εθελοντής δότης μυελού οστών και δίνει ζωή σε ένα 11χρονο αγόρι από την Ινδία

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟΥΣ «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Ο Νίκος Κουμούλης, είναι κάτοικος της Άνοιξης και μαθηματικός. Το 2017, όταν σπούδαζε στην Κρήτη, έγινε εθελοντής δότης μυελού οστών μαζί με ένα συμφοιτητή του.

Μετά από 7 χρόνια, ενημερώθηκε ότι βρέθηκε συμβατός με ένα 11χρονο αγόρι από την Ινδία, που αντιμετωπίζει σοβαρό αιματολογικό νόσημα. Μέσα σε 3 μήνες από τη στιγμή που ενημερώθηκε το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ότι το δείγμα του Νίκου (σάλιο) είναι συμβατό με το παιδί, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της δωρεάς στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι ένας φορέας που αγωνίζεται να πείσει όλο και περισσότερους πολίτες να γίνουν εθελοντές δότες μυελού οστών, με σκοπό να σωθούν ζωές ανθρώπων που κινδυνεύουν.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 το βράδυ (00:15) στον Alpha TV, ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσα από την εκπομπή Πρωταγωνιστές (official) θα παρουσιάσει με μεγάλη ευαισθησία την ιστορία του Νίκου, αναδεικνύοντας τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών.

Είμαστε περήφανοι για τον «δικό μας» Νίκο Κουμούλη, που αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Δότης Μυελού ΟστώνΝίκος ΚουμούληςΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ