Πως να φορέσετε ένα γυναικείο κοστούμι ;

Αν ένα από τα αγαπημένα σου outfits είναι ένα γυναικείο κοστούμι, σε κλασική γραμμή ή πιο φαρδιά σε casual street look, τότε συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο. Σίγουρα όλες έχουμε ένα γυναικείο κοστούμι στην γκαρνταρόμπα μας είτε σε μαύρο, είτε σε κάποιο άλλο χρώμα αλλά κάθε φορά που θέλουμε να το φορέσουμε σκεφτόμαστε αν θα το συνδυάσουμε με ένα απλό t-shirt ή με ένα πουκάμισο και φυσικά ποιο είναι το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια για να το συνδυάσουμε. Η απάντηση φυσικά είναι πως η επιλογή του κατάλληλου ζευγαριού παπουτσιών εξαρτάται αφενός από το προσωπικό σου στυλ και αφετέρου από την περίσταση. Παρακάτω θα βρεις κάποιες προτάσεις σχετικά με τα παπούτσια που θα μπορούσες να συνδυάσεις το υπέροχο outfit με το κοστούμι.

Sneakers

Για μία πιο casual εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα κομψή, ο συνδυασμός των sneakers σου με το κοστούμι, είτε με σωλήνα είτε με καμπάνα παντελόνι, σίγουρα θα κάνει upgrade το στυλ σου και θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Επίσης, θα είσαι άνετη όλη μέρα με τα sneakers σου και ταυτόχρονα chic & casual. Επίλεξε sneakers σε ουδέτερα χρώματα όπως μαύρα, λευκά ή κάποια παστέλ απόχρωση που σίγουρα θα δημιουργήσει μία ισορροπία στην εμφάνισή σου.

Γόβες

Πρόκειται για μία all time classic επιλογή που συνδυάζεται πολύ εύκολα με ένα ζευγάρι γόβες σε κάθε απόχρωση χρώματος αλλά και υφής. Είτε προτιμάς matte γόβες https://www.envieshoes.gr/gynaikeia/gobes,είτε λουστρίνι, να είσαι σίγουρη πως αυτές θα δέσουν με έναν υπέροχο τρόπο όλο το ντύσιμο σου. Ωστόσο, μην περιοριστείς μόνο στις κλασικές γόβες καθώς μπορείς να επιλέξεις και slingbacks, την απόλυτη τάση για φέτος ώστε να είσαι infashion και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Όπως και με τα sneakers, ισχύει το ίδιο και στο χρώμα που θα επιλέξεις για τις γόβες σου, το οποίο προτείνουμε να είναι μια κλασική επιλογή όπως μαύρο ή ταμπά ώστε να διατηρήσεις το chic&elegant στοιχείο του στυλ σου.

Γυναικεία Μποτάκια

Για να ξεφύγεις από τις κλασικές επιλογές κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μην ξεχνάς πως έχεις την επιλογή με τα γυναικεία μποτάκια https://www.envieshoes.gr/gynaikeia/mpotakia σε ανοιχτές ή σκούρες αποχρώσεις όπως μπεζ, ταμπά και μαύρα. Μη διστάσεις να δοκιμάσεις και αρβυλάκια με κορδόνια ή φερμουάρ για ένα πιο rock στυλ που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Σίγουρα θα βρεις πολλά σχέδια σε γυναικεία μποτάκια που ταιριάζουν με ένα κλασικό ή ένα πιο oversized κοστούμι.

Όποια επιλογή κι αν κάνεις στα παπούτσια, να θυμάσαι πως ένα γυναικείο κοστούμι παραμένει ένα all time classic κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου καθώς θα σε συνοδεύσει σε πολλές περιστάσεις.

casual street lookhttps://www.envieshoes.gr/gynaikeia/gobeshttps://www.envieshoes.gr/gynaikeia/mpotakiaslingbacksSneakersΓόβεςΓυναικεία Μποτάκιαγυναικείο κοστούμι