Το Αστυνομικό Τμήμα αδυνατεί να επανδρώσει τα 3 περιπολικά που επισκευάστηκαν με χρήματα επαγγελματιών του Δήμου Διονύσου!

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Τα 3 περιπολικά του Αστυνομικού Τμήματος Διονύσου που επισκευάστηκαν με χρήματα των επαγγελματιών της περιοχής, μπορεί τελικά να βρέθηκαν και να είναι σε καλή κατάσταση αλλά, όπως προκύπτει από την επίσημη απάντηση του Διοικητή του Τμήματος κ.Νικόλαου Νούσα, δεν υπάρχουν οδηγοί για να τα οδηγήσουν!

Κι αυτό είτε λόγω άλλων δραστηριοτήτων (μεταγωγές, περιπολίες σε χώρους για προληπτική πυρασφάλεια της περιοχής κλπ) είτε λόγω κανονικών αδειών και αναρρωτικών, που έχουν λάβει οι αστυνομικοί οδηγοί του Τμήματος…

Η απάντηση, την οποία δημοσιεύουμε, απευθύνεται προς τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου Νεκτάριο Πίλτση, ο οποίος μετά από αίτημά μας προώθησε αναρτήσεις στο διαδίκτυο και δημοσίευμα του edionysos.gr  σχετικά με την… τύχη των περιπολικών.

Μετά από την παραδοχή του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος ότι δεν διαθέτει οδηγούς για τα περιπολικά, χρειάζεται πλέον η παρέμβαση της δημάρχου Διονύσου Κατερίνας Μαΐχόσογλου προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον Χρυσοχοΐδη, προκειμένου το τοπικό αστυνομικό τμήμα να επανδρωθεί με τρεις τουλάχιστον οδηγούς, για να πιάσουν τόπο ο κόπος και τα χρήματα των επαγγελματιών του Εμπορικού Συλλόγου, με σκοπό να βελτιωθεί η αστυνόμευση στο Δήμο Διονύσου για τους συμπολίτες μας.

Δημοσιεύουμε την επιστολή του κ.Νούσα αλλά και το αρχικό δημοσίευμα

Το αρχικό δημοσίευμα του edionysos.gr

Στις 18 Ιουλίου, δηλαδή περίπου ένα μήνα πριν, ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου έκανε δωρεά ύψους 2.000 € στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου. Όπως αναφερόταν στην ανακοίνωση «Η δωρεά αυτή διατέθηκε για την επισκευή των περιπολικών οχημάτων, τα οποία είναι απαραίτητα για την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία της περιουσίας».
Σημειώνουμε ότι η χορηγία επισκευής των τριών περιπολικών έγινε από επαγγελματίες της περιοχής, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη φύλαξη υπέρ των κατοίκων. Άλλωστε δεν είναι και λιγα τα κρούσματα κλοπών στο Δήμο Διονύσου.
Ωστόσο σύμφωνα με σχόλιο επαγγελματία του Δήμου μας (που δημοσιεύθηκε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Διόνυσος ο Τόπος μας»,) ο οποίος συνέδραμε μαζί με άλλους στην επισκευή των περιπολικών, φαίνεται ότι δεν γνωρίζει που βρίσκονται και που χρησιμοποιούνται…
Ενδιαφέρον έχουν μάλιστα και τα σχόλια πολιτών στην σχετική ανάρτηση, οι οποίοι συμπεραίνουν ότι τα συγκεκριμένα περιπολικά μάλλον αξιοποιούνται για τη φύλαξη… «υψηλών προσώπων» συμπεριλαμβανομένων και δημοσιογράφων, παρά των δημοτών του Δήμου μας.
Πιστεύουμε ότι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νεκτάριος Πίλτσης και το ΔΣ θα διερευνήσουν το θέμα και θα επανέλθουν για να ενημερώσουν αναφορικά με το που βρίσκονται τα περιπολικά, τα οποία επισκευάστηκαν με χρήματα επαγγελματιών της περιοχής και κατ’επέκταση δημοτών.

Δείτε τα σχετικά σχόλια και την πρόσφατη ανάρτηση του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου


Η πρόσφατη ανάρτηση του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου
Αγαπητά μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου,
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου έκανε δωρεά ύψους 2.000€ στο Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου μας. Η δωρεά αυτή διατέθηκε για την επισκευή των περιπολικών οχημάτων, τα οποία είναι απαραίτητα για την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία της περιουσίας.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συνεργασία μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου και της Αστυνομίας είναι απαραίτητη για την δημιουργία ενός ασφαλούς και φιλικού περιβάλλοντος για τους κατοίκους τις επιχειρήσεις αλλα και τους επισκέπτες του Δήμου μας.
Με την δωρεά αυτή, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την Αστυνομία για την αφοσίωση και την σκληρή δουλειά που καταβάλλουν καθημερινά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η δωρεά μας θα συμβάλει στην βελτίωση της αστυνόμευσης και στην ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή μας.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.